OpenDayKokkola


27.10.2018 klo 11.00–15.00

Kauppakeskus Chydenia & Kokkola Industrial Park

Kokkola Industrial Park (KIP) on Pohjois-Euroopan suurin epäorgaanisen kemianteollisuuden keskittymä. Vuosi sitten suuren suosion saavuttanut, suurelle yleisölle tarkoitettu tutustumispäivä KIP:n alueeseen, aloittaa jälleen Kokkola Material Weekin.

Kauppakeskus Chydeniassa jaetaan tietoa KIP:n alueesta ja tulevan viikon tapahtumista, minkä lisäksi ohjelmassa on opastettuja kiertoajeluja KIP:n alueelle.

Chydeniassa (klo 11–15) mukana myös:
Sähköauto
Lisätyn todellisuuden demoja
Esillä suurteollisuusalueen yrityksiä ja esimerkkejä, missä arkisissa tuotteissa heidän raaka-aineensa esiintyvät
Robotiikkaa
Kiviklinikka
Lapsille ilmapalloja

Tule kiviklinikalle!
Kiviklinikalle voit tuoda omia kivinäytteitä tunnistettavaksi, tutustua Suomen yleisimpiin kivilajeihin ja mineraaleihin, opetella tunnistamaan niitä sekä tutkia stereomikroskoopilla erikoisnäytteitä. Klinikalla opastetaan myös Kivikone.fi-verkkopalvelun käyttöön, joka on uusi kivilajien ja mineraalien tunnistamiseen liittyvä palvelu. Kiviklinikan järjestää Geologian tutkimuskeskus. Klinikalla on tavattavissa geologi Satu Hietala.

Opastettu kiertoajelu KIP:n alueelle!
Tule mukaan opastetulle kiertoajelulle Kokkolan Suurteollisuusalueelle. Kiertoajelun lähdöt klo 11.30, 13 ja 14.30. Kierroksen kesto reilu tunti. Kiertoajeluun sisältyy myös tutustuminen Port Toweriin. Bussikuljetus lähtee kauppakeskus Chydenian tuntumasta, Purjeelta. Tarkempi opastus tapahtuman aikana.