17.11. BioKokkola

    Program is in Finnish

    9.00 – 9.10BioKokkolan avaus, Pekka Oinas, professori, Aalto yliopisto
    9.10 – 9.30Kestävä elintarviketuotanto

    Merja Saarinen, erikoistutkija, Luke: Ruokavaliomuutoksen mahdollisuudet ilmastotalkoissa?
    9.30 – 9.50Annamari Jukkola, ceo, MÖ Foods Oy: Tulevaisuudenkestävät kaurainnovaatiot
    9.50 – 10.10Kuivikemateriaalit ja kierrätyslannoitteet

    Kimmo Rasa, Luke (Otsikko vahvistuu myöhemmin)
    10.10 – 10.30Eetu Virtanen, tutkimuspäällikkö, Soilfood Oy: (Otsikko vahvistuu myöhemmin)
    10.30 –  10.45Tauko
     10.45 – 11.05Luonnonkuidut osana valmistavaa teollisuutta

    Egidija Rainosalo, TKI-koordinaattori, Centria-ammattikorkeakoulu: (Otsikko vahvistuu myöhemmin)
    11.05 – 11.25Pekka Oinas, professori, Aalto Yliopisto: Lignosphere: Ligniininanopalloista kestäviä tuotteita
    11.25 – 11.45Anders Kurtén, CEO, Baltic Yachts: Kestävyys osana superjahtien valmistusta
    11.45 – 12.00Päivän yhteenveto, puheenjohtaja Pekka Oinas