Program is in Finnish
Venue: Kokkola City Hall, Kauppatori 5
8.30 | Ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu |
9.00 | BioKokkolan avaus Pekka Oinas, professori, Aalto yliopisto |
Kestävä elintarviketuotanto | |
9.10 | Ruokavaliomuutoksen mahdollisuudet ilmastotalkoissa Merja Saarinen, erikoistutkija, Luke |
9.30 | Tulevaisuudenkestävät kaurainnovaatiot Annamari Jukkola, ceo, MÖ Foods Oy |
Kuivikemateriaalit ja kierrätyslannoitteet | |
9.50 | Kierrätyslannoitevalmisteet, teknologiat ja uudet tuotteet biokiertotalouden mahdollistajina Kimmo Rasa, Luke |
10.10 | Ravinteiden kierrätys parantaa ruoantuotannon huoltovarmuutta ja kestävyyttä Eetu Virtanen, tutkimuspäällikkö, Soilfood Oy |
10.30 | Tauko |
Luonnonkuidut osana valmistavaa teollisuutta | |
10.45 | Biopohjaiset materiaalit suurten kappaleiden robottiavusteiseen 3D-tulostukseen Egidija Rainosalo, TKI-koordinaattori, Centria-ammattikorkeakoulu |
11.05 | Lignosphere: Ligniininanopalloista kestäviä tuotteita Pekka Oinas, professori, Aalto Yliopisto |
11.25 | Kestävyys osana superjahtien valmistusta Anders Kurtén, CEO, Baltic Yachts |
11.45 | Päivän yhteenveto puheenjohtaja Pekka Oinas |
12.00 | Tilaisuus päättyy |