BioKokkola

    Program is in Finnish

    Venue: Kokkola City Hall, Kauppatori 5

    Link to the livestream

    8.30Ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu
    9.00BioKokkolan avaus
    Pekka Oinas, professori, Aalto yliopisto
    Kestävä elintarviketuotanto
    9.10Ruokavaliomuutoksen mahdollisuudet ilmastotalkoissa
    Merja Saarinen, erikoistutkija, Luke
    9.30Tulevaisuudenkestävät kaurainnovaatiot
    Annamari Jukkola, ceo, MÖ Foods Oy
    Kuivikemateriaalit ja kierrätyslannoitteet
    9.50Kierrätyslannoitevalmisteet, teknologiat ja uudet tuotteet biokiertotalouden mahdollistajina
    Kimmo Rasa, Luke
    10.10Ravinteiden kierrätys parantaa ruoantuotannon huoltovarmuutta ja kestävyyttä
    Eetu Virtanen, tutkimuspäällikkö, Soilfood Oy
    10.30Tauko
    Luonnonkuidut osana valmistavaa teollisuutta
     10.45Biopohjaiset materiaalit suurten kappaleiden robottiavusteiseen 3D-tulostukseen
    Egidija Rainosalo, TKI-koordinaattori, Centria-ammattikorkeakoulu
    11.05Lignosphere: Ligniininanopalloista kestäviä tuotteita
    Pekka Oinas, professori, Aalto Yliopisto
    11.25Kestävyys osana superjahtien valmistusta
    Anders Kurtén, CEO, Baltic Yachts
    11.45Päivän yhteenveto
    puheenjohtaja Pekka Oinas
    12.00Tilaisuus päättyy