Ollaan yhteydessä

IlmoittauduIlmoittaudu Ota yhteyttäYhteystiedot

Kokkola Material Week

Seuraa päivityksiä

FacebookFacebook

Keski-Pohjanmaan tärkein TKI-konferenssi Tule verkoistoitumaan!

Kokkola Material Week tarjoaa vuosittain korkeatasoisen kattauksen kemianteollisuuden, bio-talouden ja mineraalitalouden ajankohtaisesta tutkimuksesta ja kehitysnäkymistä. Kokkola Material Weekistä on kehittynyt merkittävä alan toimijoiden ja sidosryhmien verkostoitumistapahtuma. Tuo esille paremmin osaavan työvoiman ja tutkimuksen saatavuus.

Kokkolan seutu on yrittäjyysrikasta aluetta. Se on tärkeä kohde maailmanluokan kemianteolli- suudelle sekä suuri keskus Euroopan metallurgiselle teollisuudelle ja veneteollisuudelle.

Kokkolan satama, alueen kasvun moottori, on tärkeä myös Pohjois- ja Itä-Suomen kaivoksille sekä venäläiselle kauttakulkuliikenteelle. Satamasta löytyy myös Suomen ainoa joka sään terminaali.

Lauantai 9.11.
OpenDayKokkola-yleisötapahtuma
kauppakeskus Chydeniassa

Maanantai 11.11.
Avajaisseminaari

Tiistai 12.11.
GeoKokkola
Meeting Point

Keskiviikko 13.11.
BioKokkola

Torstai 14.11.
ReKokkola

Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy.

Varaa nyt oma näyttelypaikka syksyn monipuolisimpaan tapahtumaan Keski-Pohjanmaalla!

Yhteyshenkilöt

Janne Keränen
janne.keranen@kosek.fi
+ 358 44 780 9098

Ständipaikka tapahtuman ajaksi

Hinta 2×2m = 1000 € (ei sis. alv.)

Hintaan sisältyy:
2x2m kokoinen lattia-ala vieressä olevien kuvien kaltaiselta alueelta
80×100cm pöytäala
Sähköliittymä ja verkkoyhteys
Pitchaus puheenvuoro
sis. Lounas ja kahvit 2hlö

Ma 11.11. Avajaisseminaari Maanantaina Kokkola Material Weekillä keskitytään alueen kehittämiseen ja esille tuomiseen valtakunnan mittakaavassa. Paikalla on kaupungin ja maakunnan johtoa yhdessä muiden valtakunnantason päättäjien kanssa.
Ti 12.11. GeoKokkola + Meeting Point Tiistaina tapahtumassa on tarjolla kaivosalaan ja kaivannaisiin painottuva kattaus. GeoKokkolassa käsitellään alan nykytilaa ja tulevaisuutta, johon meneillään oleva liikenteen sähköistyminen tuo oman mausteensa. Lisäksi tiistaina pienillä ja suurilla yrityksillä on yhdessä näytteilleasettajien kanssa mahdollisuus verkostoitumiseen perinteisessä Meeting Point tapahtumassa!
Ke 13.11. BioKokkola BioKokkolassa polttopiste siirtyy uusiutuviin luonnonvaroihin. Päivän saadaan uusinta tietoa meneillään olevista biotalouteen liittyvistä hankkeista sekä tutkimustuloksista.
To 14.11. ReKokkola Kokkola Material Weekin viimeisenä päivänä aiheena on megatrendiksi muotoutuva kiertotalous. Päivän tarkoituksena on keskittyä alueella muodostuvien teollisten sivuvirtojen hyödyntämiseen ja syntyvän jätteen vähentämiseen.
Jaa kaverille!