Näytteilleasettajaksi Kokkola Material Week -tapahtumaan?

Keski-Pohjanmaan tärkein TKI-konferenssi. Tule verkostoitumaan!

Kokkola Material Week tarjoaa vuosittain korkeatasoisen kattauksen kemianteollisuuden, bio-talouden ja mineraalitalouden ajankohtaisesta tutkimuksesta ja kehitysnäkymistä.

Varaa nyt oma näyttelypaikka syksyn monipuolisimpaan tapahtumaan Keski-Pohjanmaalla!

Kokkola Material Weekistä on kehittynyt merkittävä alan toimijoiden ja sidosryhmien verkostoitumistapahtuma. Tuo esille paremmin osaavan työvoiman ja tutkimuksen saatavuus.

Kokkolan seutu on yrittäjyysrikasta aluetta. Se on tärkeä kohde maailmanluokan kemianteolli- suudelle sekä suuri keskus Euroopan metallurgiselle teollisuudelle ja veneteollisuudelle.

Kokkolan satama, alueen kasvun moottori, on tärkeä myös Pohjois- ja Itä-Suomen kaivoksille sekä venäläiselle kauttakulkuliikenteelle. Satamasta löytyy myös Suomen ainoa joka sään terminaali.

Lauantai 13.11. OpenDayKokkola

Yleisötapahtuma kauppakeskus Chydeniassa.

Maanantai 15.11. Avajaisseminaari

Maanantaina Kokkola Material Weekillä keskitytään alueen kehittämiseen ja esille tuomiseen valtakunnan mittakaavassa. Paikalla on kaupungin ja maakunnan johtoa yhdessä muiden valtakunnantason päättäjien kanssa.

Tiistai 16.11. GeoKokkola + Meeting Point

Tiistaina tapahtumassa on tarjolla kaivosalaan ja kaivannaisiin painottuva kattaus. GeoKokkolassa käsitellään alan nykytilaa ja tulevaisuutta, johon meneillään oleva liikenteen sähköistyminen tuo oman mausteensa. Lisäksi tiistaina pienillä ja suurilla yrityksillä on yhdessä näytteilleasettajien kanssa mahdollisuus verkostoitumiseen perinteisessä Meeting Point tapahtumassa!

Keskiviikko 17.11. ReKokkola + Team Finland

Kokkola Material Weekin keskiviikon aiheena on kiertotalous. Päivän tarkoituksena on keskittyä alueella muodostuvien teollisten sivuvirtojen hyödyntämiseen ja syntyvän jätteen vähentämiseen.

Torstai 18.11. BioKokkola

BioKokkolassa polttopiste siirtyy uusiutuviin luonnonvaroihin. Päivän saadaan uusinta tietoa meneillään olevista biotalouteen liittyvistä hankkeista sekä tutkimustuloksista.

Hinnat

Ständipaikka tapahtuman ajaksi
Hinta 2×2m = 1000 € (ei sis. alv.)

Hintaan sisältyy:

  • 2x2m kokoinen lattia-alue
  • 80x100cm pöytäala
  • Sähköliittymä ja verkkoyhteys
  • Pitchaus puheenvuoro
  • Lounas ja kahvit 2hlö

Yhteyshenkilöt

Tiina Aittola, tiina.aittola@chydenius.fi, +358 40 6695 151
Janne Keränen, janne.keranen@kosek.fi, +358 44 780 9098