Näytteilleasettajaksi?

  Syksyn 2021 Kokkola Material Week näyttelypaikat myynnissä nyt!

  Kokkola Material Week tarjoaa vuosittain korkeatasoisen kattauksen kemianteollisuuden, bio-talouden ja mineraalitalouden ajankohtaisesta tutkimuksesta ja kehitysnäkymistä. Tule verkostoitumaan!

  Mukana Kokkola Material Weekillä vuonna 2021:

  Vaasan Yliopisto: BID4E: Business and Innovation Development for Enterprises, Juha Arrasvuori, puh. 050 486 7978, juha.aarrasvuori@uwasa.fi

  Norlab Oy, Martinkyläntie 54, 01720 Vantaa, Finland, Tel. + 358 9 8545 510, michel.palu@norlab.com

  Boliden Kokkola

  Tarjoamme mahdollisuuden olla esillä omalla osastollasi tapahtuman ytimessä, Kokkolan kaupungintalon aulassa 16.-18.11.2021

  Osastopaikka:

  1 pv 500 € + alv sis. 3x2m + sähköliittymä + 80×100 cm pöytä

  3 pv 1000 € + alv sis. 3×2 m + sähköliittymä + 80×100 cm pöytä

  Lisätietoa ja paikkamyynti:

  Niina Palosaari, myynti- ja tapahtumapäällikkö, KPK Events, puh. 040 718 5350, niina.palosaari@kpk.fi

  Tiistaina 16.11.Geo-Kokkola+Industry MeetingPoint – päivä siirtää tapahtuman Kokkolan kaupungintalolle. Osaamisesta  ja koulutuksesta ovat keskustelemassa mm. Johanna Särkijärvi, Työ- ja elinkeinoministeriöstä ja Pekka Tanskanen Keliber Oy:stä. Päivän toisena aiheena on Akkuklusteri  ja alustajina muunmuassa David Robinson Neometalsilta ja Ville Huhtanen Northvoltilta. GeoKokkolan seminaariohjelman viimeistelee päivän kolmas osio Alihankintaketjuista. 

  Alkuillasta yrityksillä on mahdollisuus luoda uusia yhteyksiä ja verkostoitua Industry MeetingPoint -tapahtumassa kaupungintalolla.

  Keskiviikkona 17.11. Re-Kokkola+Team Finland-päivässä paneudutaan kemianteollisuuden energiaratkaisuihin nyt ja tulevaisuudessa. Tuomas Tikka, Kemianteollisuus ry:stä, kertoo    kemianteollisuuden ilmastotiekarttaan liittyvistä tulevaisuuden tarpeista ja teknologioista, joita tarvitaan hiilineutraaliuden saavuttamiseksi. KIP:n alueen yrityksistä muun muassa Miika Uusitalo Yaralta kertoo oman organisaationsa vastuullisista ratkaisuista. Toisena teemana päivässä esitellään Ekosysteemisopimuksen Kokkolan kärjet, mm. akkukemia-aiheisessa paneelikeskustelussa. Päivän aikana järjestetään myös Waterpro-hankkeen päätösseminaari ja esitellään hankkeen tutkimustuloksia.

  Päivän päättää erityisesti pk-yrityksille suunnattu suomenkielinen Team Finlandin tilaisuus.

  Torstain 18.11. Bio-Kokkola – päivän neljä osiota ovat  Biokaasu, Turve, Biokemikaalit ja Ekosysteemit kestävässä biotaloudessa. Päivän puheenvuoroissa kuullaan muun muassa hajautetusta energiantuotannosta maatiloilla, suopohjien uusista käyttömuodoista ja luonnontuotteiden uudesta tutkimuksesta. Alustajina muun muassa Saija Rasi Luonnonvarakeskuksesta, Juha Ovaskainen Geologian tutkimuskeskukselta ja Maria Svinhufvud Innomostilta.