Ollaan yhteydessä

IlmoittauduIlmoittaudu Ota yhteyttäYhteystiedot

Kokkola Material Week

Seuraa päivityksiä

FacebookFacebook

Saapuminen

Tervetuloa Kokkola Material Week seminaareihin Kokkolan kaupungintalolle! Huomioithan, että kaupungintalon remontista johtuen sisäänkäynti karttakuvan osoittamasta päädystä! Varsinaisten pysäköintialueiden lisäksi tapahtuman aikana osa Kauppatoria on myös varattu ja merkitty pysäköintialueeksi.

Kuinka saapua Kokkolaan ja missä majoittua?

Kokkolan lentoasema

Kokkola-Pietarsaaren lentoasema sijaitsee 19 kilometriä länteen Kokkolan keskustasta. Kokkolasta lennetään päivittäin Helsinkiin ja Tukholmaan. Säännöllistä yhteyttä lentoaseman ja Kokkolan kaupungin välillä liikennöi Kokkolan Taksiliikenne Oy. Liikennöitsijän nettisivuilla vierailemalla tarkistat helpoiten aikataulut, hinnat ja mahdolliset muutokset.

ckj.fi

Rautatieasema

Kokkolan rautatieasema sijaitsee kaupungin sydämessä. Junamatka Helsingin ja Kokkolan välillä kestää noin neljä tuntia ja Kokkolan ja Rovaniemen välillä noin viisi tuntia.

vr.fi

Hotellit

HOTEL KOKKOLA

Tervetuloa vieraaksemme! Hotel Kokkola on viihtyisä, tunnelmallinen ja tasokas kaupunkihotelli Kokkolan sydämessä. Tarjoamme vieraillemme ystävällisen palvelun lisäksi rauhallisuutta, savuttomuutta ja kellarikerroksen parkkihallin. Saatavilla myös perhehuoneita ja -huoneistoja.

Rantakatu 14, Kokkola
p. +358 (0)6 824 1000
hotelkokkola.fi


FINLANDIA HOTEL SEURAHUONE

Yksityistä vieraanvaraisuutta vuodesta 1894. Finlandia Hotel Seurahuone tarjoaa majoitus-, kokous- ja ravintolapalveluita Kokkolan keskustassa, vanhankaupungin kupeessa. Ota yhteyttä myyntimme, palvelemme Teitä ilolla!

Yhden hengen huone 69 €/vrk
Kahden hengen huone 84 €/vrk
Lisävuode +15 €/vrk

Huonehinnat voimassa syyskuun loppuun, varaustilanteen salliessa varausajankohtaan asti varauskoodilla KMW2017.

Torikatu 24, Kokkola
p. +358 (0)20 795 9600
seurahuone.com


ORIGINAL SOKOS HOTEL KAARLE

Hyvä syy vierailla luonamme – helppo tulla, mukava olla. Monipuolisen ravintolamaailman lisäksi tarjoamme majoitusta uusituissa, valoisissa ja viihtyisissä huoneissa. Tervetuloa viihtymään kanssamme.

Standardluokan huoneet
Yhden hengen huone 137 €/vrk
Kahden hengen huone 157 €/vrk

Superiorluokan huoneet
Yhden hengen huone 157 €/vrk
Yhden hengen huone 177 €/vrk

Huonehinnat ovat voimassa 17.9.2018 asti saatavuuden mukaan mainitsemalla puhelimitse/sähköpostitse kiintiöön nimen KOKKOLA MATERIAL WEEK tai www.sokoshotels.fi- sivujen kautta varaustunnuksella BMATERIALWEEK2018. Huonevaraukset myös puhelimitse numerosta +358 20 780 8900 tai sähköpostitse osoitteesta kaarlekokkola@sokoshotels.fi.

Kauppatori 4, Kokkola
p. +358 (0)20 780 8900
sokoshotels.fi


HOTELLI NUKKUMATTI

Lämminhenkinen ja rauhallinen Hotelli Nukkumatti sijaitsee aivan Kokkolan keskustan tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille on helppo tulla ja lähtiessä löytyy oikea reitti vaivattomasti. Hotellissamme on 51 viihtyisää huonetta, joita on uusittu kuluneen vuoden aikana. Saunallisia huoneita on neljä ja invahuoneita kaksi. Olemme uusineet myös sänkyjämme sekä kaikkien huoneitten peitot ja tyynyt.

Rautatienkatu 10, Kokkola
p. +358 (0)6 824 3200
hotellinukkumatti.fi


Jaa kaverille!