Info

Tällä sivulla on tietoa Kokkola Material Week tapahtumasta ja monipuolisia vinkkejä seminaariviikkoon. Päivitämme sivua tapahtuman lähestyessä.

Kokkola Material Weekin tapahtumapaikkana toimii Kokkolan kaupungintalon Kokkolasali. Modernit ja viihtyisät tilat takaavat onnistuneen tapahtuman. Vastikään uudistetut Kokkolan kaupungintalon kokoustilat soveltuvat moneen tarpeeseen. Tilat sopivat hyvin myös liikuntaesteisille. Tapahtuman osallistujille löytyy tarvittaessa majoitusvaihtoehtoja aivan pikkukenkäetäisyydeltä.

Kokkola sijaitsee länsirannikolla ja on Keski-Pohjanmaan maakuntakeskus. Kokkolaan on toimivat yhteydet maanteitse, lentäen ja rautateitse.

Kokkola Material Weekin tapahtumapaikka sijaitsee Kokkolan kaupungintalolla, osoitteessa Kauppatori 5.

Saapuminen Kokkolaan:

Lentäen

Kokkola-Pietarsaaren lentoasema sijaitsee noin 20 km päässä Kokkolan keskustasta Kruunupyyn kunnassa. Lentoasemalle liikennöi reittilentoja Helsingistä.

Kaupungin keskustan ja lentoaseman välillä on ennakkoon varattavat lentokenttäkuljetukset.

Junalla

Kokkolan rautatieasema on pääradan varrella kaupungin ydinkeskustassa. Tänne pääset Helsingistä nopeimmillaan 3t 40 min ja Rovaniemeltä viidessä tunnissa. Lisätietoja löydät VR:n nettisivuilta.

Bussilla

Kokkolan linja-autoasema sijaitsee aivan rautatieaseman tuntumassa. Päivittäin lähtöjä pohjoiseen, etelään ja itään. Aikataulut kootusti Matkahuollosta. Myös Onnibussin Helsinki-Jyväskylä-Kokkola ja Turku-Kokkola-Oulu linjat liikennöivät Kokkolaan.

Autolla

Kokkola on kolmen valtatien varrella, E8 (Turku-Oulu-Tromssa), 13 (Jyväskylä, Lappeenranta) ja 28 (Kajaani). WasaLine autolautalla Uumaja-Vaasa (120 km) saavutat Kokkolan myös Ruotsista.

Pysäköinti

Kokkolan kaupungintalon läheisyydessä on ilmaista paikoitustilaa eri paikoitusalueilla.

Myös Kokkolan keskustasta löytyy hyvin pysäköintitilaa. Katujen varsilla on kiekollisia paikkoja, samoin Matkahuollon takana. Ilmaista parkkitilaa löytyy mm. Urheilutalon ympäriltä.

Kiekollisia parkkihalleja löytyy mm. Chydenian ostoskeskuksesta, HalpaHallista, Kallentorilta ja ent. Anttilan kiinteistöstä.

Rautatieasemalta ja kirjaston parkkihallista löytyy maksullisia paikkoja.

Pehmeä sänky ja runsas aamiainen, vai mökkimajoitus luonnon hiljaisuudessa? Tutustu tarjontaan ja varaa juuri sinulle sopiva majoitus.

Tutustu eri vaihtoehtoihin Visit Kokkolan sivustolla

Koko perheen Kokkolassa on paljon nähtävyyksiä ja tekemistä, olitpa sitten liikkeellä liikekumppaneiden tai perheen kesken, pariskuntana tai itseksesi! Vanhakaupunki Neristan, K.H. Renlundin museo ja monet muut kohteet kutsuvat luokseen matkailijoita.

Lue lisää

Haluatko järjestää seminaariviikon yhteydessä kokouksen henkilöstölle, yhteistyökumppaneille tai asiakkaille? Kaipaatko seminaarin jälkeen muuta ohjelmaa, näkemistä ja kokemista Kokkolassa? Katso yhteystiedot ja vinkit seuraavien linkkien kautta, tai ota suoraan yhteyttä Visit Kokkolan ryhmämyyntiin:

Jari Kola
+358447809713
jari.kola@visitkokkola.fi

Visit Kokkolan kokouspalvelut

Näe ja koe Kokkola

Mikäli sinulla on muuta kysyttävää tapahtumaan liittyen, ota yhteyttä: julia.vaahtera@kosek.fi