Näytteilleasettajat

Kokkola Material Week tarjoaa vuosittain korkeatasoisen kattauksen kemian, biotalouden ja mineraalitalouden ajankohtaisesta tutkimus- ja kehitysnäkymistä.
Tule verkostoitumaan!

Jo 12. kertaa järjestettävä tapahtuma tarjoaa hienon mahdollisuuden esitellä yrityksenne tai
organisaationne toimintaa Kokkola Material Weekin aiheista kiinnostuneille kävijöille.
Kiinnostuitko? Täytä lomake ja varmista paikkasi jo nyt!

Lisätietoja:

Visit Kokkola/ Milla Kulmala, milla.kulmala@visitkokkola.fi tai + 358 44 7809 714.

Näytteilleasettajille varattu esittelytila sijaitsee Kokkolan kaupungintalon Gamlakarlebyaulassa.

Näytteilleasettajapaikka sisältää pöydän (182cm x 74cm x 74cm). Pöytä on liinoitettu tummalla liinalla.

Näytteilleasettajapöytää pääsee järjestelemään jo maanantai-iltapäivällä 11.11.

Myymme alkuun vain 3 päivän osastopaikkoja tiistai 12.11. – torstai 14.11, niin kauan kuin paikkoja riittää. Hinta: 2000 €/ 3 päivää (hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero)

Näytteilleasettajat 2024

Boliden Kokkola on maailmanluokan sinkkitehdas, joka tuottaa korkealaatuisia sinkkituotteita uusiutuvan energiantuotannon, vihreän siirtymän ja modernin yhteiskunnan tarpeisiin. Tuottamaamme sinkkiä käytetään autoihin, siltoihin, paristoihin, valopylväisiin, rakentamiseen – kaikkeen siihen, mitä moderni elämäntapamme tarvitsee. Olemme osa kansainvälistä Boliden-konsernia, jolla on tuotantolaitoksia Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Irlannissa. Tavoitteenamme on olla maailman ilmastoystävällisin ja arvostetuin metallien tuottaja.

LUE LISÄÄ ›

Umicorella on pitkälle automatisoitu hydrometallurginen jalostamo Kokkolan suurteollisuusalueella Suomen länsirannikolla. Se on suurin koboltin jalostamo Kiinan ulkopuolella ja merkittävä eurooppalainen katodiprekursorien valmistaja. Tuotantotoimintamme on alkanut vuonna 1968, ja olemme olleet  osa Umicore-konsernia vuodesta 2019. Työllistämme tällä hetkellä noin 400 henkilöä ja henkilöstömäärämme on vahvasti kasvava.

Erikoisosaaminen ja koboltin jalostaminen erittäin puhtaiksi kemikaaleiksi perustuu laajaan T&K toimintaan ja pitkään kokemukseen. Kokkolassa jalostetut katodiprekursorit muokataan Umicoren muissa katodituotantolaitoksissa aktiiviksi katodimateriaaleiksi, jotka päätyvät litiumioniakkuihin, mobiililaitteisiin ja sähköajoneuvoihin.

Kuten kaikissa muissakin Umicoren tehtaissa meillä  turvallisuus ja ympäristön kunnioittaminen ovat aina etusijalla, samoin kuin raaka-aineiden, kuten koboltin, eettinen hankinta.

Umicore-konsernilla on pitkä, yli 200 vuoden kokemus ja osaaminen metallien käsittelystä. Kokkolassa sijaitseva tuotantotoimintamme sopii Umicoren kasvustrategiaan ja tahtotilaan, koska se edistää kiihtyvää siirtymistä puhtaampaan liikkumiseen Euroopassa ja maailmanlaajuisesti.

LUE LISÄÄ ›

Työplus – Alueen suurin paikallinen työterveyshuollon toimija

Työplus tuottaa ja kehittää työelämälle terveydenhuollon palveluja ja tarjoaa alan koulutus- ja konsultaatiotoimintaa. Palvelemme 27.000 työntekijäasiakasta Kokkolan, Pietarsaaren sekä Lesti- ja Perhonjokilaakson alueella 11 toimipisteessä.

Toimipisteemme Port Towerissa sijaitsee Kokkolan kasvavan teollisuusalueen ytimessä! Toimintamme perustuu arvoihimme, jotka ovat luottamus, empatia, vastuunkanto sekä reilu yhteistyö. Asiakaskuntaamme kuuluu laajasti eri tuotantoalojen yrityksiä.

Olemme erikoistuneet altisteisten työympäristöjen ennaltaehkäisevään työterveyshuoltoon.

LUE LISÄÄ ›

Holger Hartmann Oy – analyysiteknologiaa ja kattavaa palvelua Holger Hartmann Oy on analyysilaitteiden toimittaja teknologiateollisuuden alalla. Tarjoamme huippuluokan tuotteita, kuten NITON XRF- ja SPECTRO-analysaattorit sekä HERZOG-näytteenkäsittelykoneet- ja automaatiot, jotka tunnetaan tarkkuudestaan ja luotettavuudestaan. Innovatiivisten ratkaisujemme avulla autamme teollisuuden toimijoita parantamaan prosessiensa tehokkuutta ja laatua. Palvelumme ei pääty laitteen hankintaan – tarjoamme kattavat huoltopalvelut varmistaaksemme laitteiden pitkäikäisyyden ja toimintavarmuuden.

LUE LISÄÄ ›

HYDAC tunnetaan parhaiten hydrauliikasta ja voiteluhuollosta, mutta yrityksellämme on paljon osaamista myös prosessi- ja lämmönsiirtotekniikkaan sekä vesien suodatukseen liittyen. Loppuasiakkainamme on isoja yrityksiä paperi- ja selluteollisuudessa, terästeollisuudessa ja kaivosteollisuudessa, kemianteollisuudessa ja jalostamoteollisuudessa sekä myös energiateollisuudessa, jossa olemme olleet mukana esim. lämpöpumppu- ja kaukolämpö/kaukokylmäprojekteissa. Olemme vahvasti mukana myös uusiutuvan energian puolella. Vedyn parista meillä on kokemusta jo 20 vuoden ajalta.

LUE LISÄÄ ›

Rittal Oy on osa saksalaista Friedhelm Loh Groupia, johon kuuluu maailmanlaajuisesti 94 tytäryhtiötä, joissa työskentelee lähes 12 000 työntekijää. Suomen Rittal Oy sijaitsee Vantaan Tammiston kauppatiellä 35 ja samassa osoitteessa sijaitsevaa toimiston lisäksi varasto ja verstas. Työntekijöitä Suomessa noin 60 ja liikevaihto vuonna 2023 ylitti 40 miljoonaa euroa. Tarjoamme erilaisia kytkentäkaappijärjestelmiä, yksittäisiä kaappeja, IT-räkkejä, ulkokaappeja, HD-koteloita, niihin liittyviä virranjakelu-, jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmiä sekä lukuisia muita lisätarvikkeita ja paljon muuta.

LUE LISÄÄ ›

Työ ja elämä Kokkolan seudulla

Haluatko hyvän työn vai hyvän elämän? Meillä saat ne molemmat. Kokkola on vahvassa myötätuulessa, ja meillä on tarjolla paljon työpaikkoja monenlaisille osaajille. Elämä ja arki soljuvat luontevasti: meillä tunnet merituulen poskillasi, lämpimän kallion varpaittesi alla ja lepuutat silmiäsi horisontissa.

Keski-Pohjanmaa on se pienin ja pippurisin Pohjanmaan maakunnista, mausteena kansainvälisyys ja kaksikielisyys, yhteisöllisyys ja elämykset. Isoa meillä on kasvava ja tulevaisuuteen suuntaava vientiteollisuus, yrittäjyyden perinteet ja nykypäivä, omaperäinen ja vahva kulttuurielämä, sekä loistavat puitteet harrastaa mitä ikinä haluat. Meille on aina ollut luontevaa nähdä omaa napaamme pidemmälle ja toivottaa uudet tulijat tervetulleiksi.

Tervetuloa Kokkolan seudulle!

LUE LISÄÄ ›

Näytteilleasettaja-alue 2023