Ollaan yhteydessä

IlmoittauduIlmoittaudu Ota yhteyttäYhteystiedot

Kokkola Material Week

Seuraa päivityksiä

FacebookFacebook

Puhujat

Uusia puhujia varmistuu joka viikko – pysy kuulolla!Mika Aalto

Mika Aalto

Kesäkuussa 2018 Kemianteollisuus ry:n toimitusjohtajana aloittaneella tekniikan tohtori Mika Aallolla on mittava työkokemus työ- ja elinkeinoministeriöstä sekä Tekesistä. Hän on työskennellyt mm. elinkeino- ja kasvupolitiikan sekä bio- ja kiertotaloushankkeiden parissa. Tekesissä Mika Aalto toimi mm. Metsä- ja Kemia-alueen toimialajohtajana ja sitä aiemmin Materiaalit ja Prosessit-alueen teknologiajohtajana. Mika Aallon väitöskirja käsitteli kemiallista termodynamiikkaa.

Akut, patterit ja biomassat – kohti hiilineutraalia suomea
BioKokkola, maanantai 29.10.

Jouni Pakarinen

Jouni Pakarinen

Jouni Pakarinen on koulutukseltaan tekniikan tohtori (LUT/teknillinen kemia 2011). Hän on tutkinut ja ollut mukana kehittämässä hydrometallurgisia talteenottoprosesseja ja jalostusta eri metalleille (Ni, Co, Zn, Cu ja Mn). Tutkimusvuosia on 8 sisältäen sekä yliopistolla valmistuneet jatko-opintoprojektit, tutkimuslaitoksessa tehdyt projektit, että teollisuuden tutkimustyöt. Tämän lisäksi Pakarinen on toiminut vastaavana henkilönä tuotannollisissa tehtävissä Talvivaara Sotkamo Oy:ssä ja Norilsk Nickel Harjavalta Oy:ssä.

Kaivostoiminnan taloudelliset, ympäristölliset ja sosiaaliset merkitykset
GeoKokkola, tiistai 30.10.

Jukka Pitkäjärvi

Jukka Pitkäjärvi

Jukka Pitkäjärvi (M.Sc., MAusIMM) has over 30 years experience of exploration and mining business. He worked over 20 years in the Outokumpu Group mines and projects in Finland, Australia, Canada and Russia before joining Talvivaara Plc in 2007. In 2012 he joined Mustavaaran Kaivos Oy as Project Manager and in 2014 he was appointed Managing Director of the company. In January 2018 he became CEO of Ferrovan Oy.

Kaivostoiminnan taloudelliset, ympäristölliset ja sosiaaliset merkitykset
GeoKokkola, tiistai 30.10.

Jaa kaverille!