Tavata-alusta

Näin rekisteröidyt Tavata-alustalle ja liityt tapahtumaan

Tavata on helppokäyttöinen tapahtuma- ja verkostoitumisalusta, jonka avulla voit osallistua tapahtumiin ja tehostaa verkostoitumistasi! Muista rekisteröityä Tavata-alustalle jo ennen varsinaista tapahtumapäivää, jotta ehdit tutustua tulevaan tapahtumaan sekä muihin osallistujiin ja sopia tapaamisiasi valmiiksi. Tässä sinulle lyhyt ohjeistus Tavatan käyttöön!

Toimi näin:

1. Rekisteröidy ja luo oma käyttäjäprofiilisi

Siirry osoitteeseen https://app.tavata.events/signup ja rekisteröidy tai kirjaudu sisään. Kirjautumisen jälkeen täytä perusprofiilisi tiedot ja tallenna tietosi.

2. Liity tapahtumaan

Valitse sivun yläreunasta ’+ Liity koodilla’ -painike (mobiilissa +) ja liity Industry Meeting Point -tapahtumaan koodilla 24Z7. HUOM! Kun olet kerran liittynyt tapahtumaan koodilla, löydät tapahtuman jatkossa Omat tapahtumani ja yhteisöt -välilehdeltä.
Päästyäsi sisälle tapahtumaan, saavut ensimmäisenä tapahtumaseinälle, josta löydät tapahtuman perustietoja ja ohjeistuksia. Käy tutustumassa myös ohjelmaan, kumppaneihin / näytteilleasettajiin.

3. Rakenna oma tapahtumakohtainen profiilisi

Liityttyäsi tapahtumaan, valitse Profiili ja täytä tapahtumakohtaiset tietosi annettuihin kenttiin. Nämä valinnat auttavat sinua verkostoitumisessa ja helpottavat juuri sinulle sopivimpien kontaktien löytymistä.

3.1. Valitse roolisi tapahtumassa
3.2. Vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin, joita tapahtuman järjestäjä on voinut asettaa.
3.3. Kirjoita tapahtumakohtainen esittely tai käytä käyttäjäprofiiliisi jo etukäteen asettamaasi esittelytekstiä. Muista, että esittelytekstillä varustettu profiili erottuu joukosta ja saa enemmän yhteydenottoja muilta verrattuna profiileihin, joissa ei ole lainkaan esittelytekstiä!
3.4. Valitse itsellesi sopivat tarjotaan & etsitään avainsanat. Avainsanat auttavat Tavata-palvelua löytämään sinulle parhaiten sopivat osallistujat tapahtumasta.
3.5. Lisää halutessasi tägejä profiilisi, tägeihin voit esimerkiksi lisätä itse haluamasi muita avainsanoja liittyen edustamaasi yritykseen tai tarjoamaasi asioihin.

Muista tallentaa profiilisi muutokset!

4. Verkostoidu ja sovi tapaamisia 13.11. alkaen!

Osallistujat- välilehdellä voit tutustua muihin osallistujiin ja sopia tapaamisia. Tavatan automaattinen matchmaking ehdottaa sinulle sopivimpia kontakteja Tarjotaan & etsitään -valintojen perusteella. Voit myös hakea ja suodattaa osallistujia hyödyntäen muita hakukriteerejä. Kun löydät henkilön, jonka kanssa haluaisit jatkaa keskustelua, klikkaa kyseisen osallistujan profiilikortin kädenpuristusikonia, ja lähetä viesti tai varaa tapaamisaika. Tapaamiskutsut välittyvät sähköpostiin sekä osallistujien omaan aikatauluun.

5. Suunnittele ja hallinnoi omaa tapahtumapäivääsi

Oma aikataulu -välilehdellä voit suunnitella ja hallinnoida omaa päivääsi. Aikataulustasi löydät kaikki tapaamisesi ja voit hallinnoida niitä aikataulusi kautta. Merkitse omaan aikatauluusi, mikäli et ole itse tavoitettavissa jonakin tiettynä aikana (Oma aikataulu -> oma merkintä -> seliteteksti, esim. poissa). Oma merkintä siis sulkee pois aikoja, joina et ole tavattavissa.

Ole yhteyksissä Tavatan asiakaspalveluun, me autamme!

support@tavata.events
+35844 7446020